Aktiehandel, pengar & investeringar.

Vinna pengar

Visst hade det varit skönt att inte behöva slita för sina pengar, inte behöva leta efter rätt jobb eller rätt investering. Men så ser det för inte ut för de flesta. Vissa kämpar för att ha en en lagom inkomst, fritid och är nöjd med vad de har, andra kämpar hårt för att bli rika. Själv är jag en sådan som bara vill ha ett jobb jag trivs med, och då menar jag inte jobb som i anställning utan framför allt som egenföretagare. Visst kan jag tänka mig anställning, det finns en form av trygghet i det.

Dock strävar jag efter att på något sätt få ett kapital som jag kan leva på genom räntor och utdelning, betala mina fasta normala omkostnader. Det är dock en lång väg dit. Och visst, även om jag inte spelar mycket drömmer jag med jämna mellanrum om att kamma hem en vinst på Trisslotter eller som en bekant gjorde, vann pengar på Bingolotto.  Ibland, när den där känslan av att man har e tur dag, sitter jag där och sneglar på sidor på nätet, til exempel Bingosidan.com och funderar på om man skulle ge sig in i spelvärlden.

Men, nja, det är nog inget för  mig. Varken Trisslotter eller bingo är min grej, jag förlitar mig på hårt arbete, blod, svett och tårar. Spel för tjäna som underhållning inte inkomst.

Meny