Sälja guld – Extrapengar

by Uffe on 31 januari, 2012

Ett sätt att få in extrapengar i kärva tider eller bara för att man vill använda kapital som är bundet kan an sälja guld. Många har guldsmycken som t ex halsband och örhängen, ibland har man något samlarguldmynt eller dekorationer i hemmet som bara ligger och skräpar. Är det saker som bara ”ligger och skräpar” kan man lika gärna lämna in dessa för en värdering och få pengar utbetalda, och istället använda pengarna till något man verkligen vill, något man behöver betala eller till bättre investeringar.

Förvandla guld till pengar. (Foto: digitalmoneyworld)

Förvandla guld till pengar. (Foto: digitalmoneyworld)

Ett enkelt sätt att sälja guld nuförtiden oavsett om du behöver sälja ditt guld i Kiruna, Malmö, eller sälj ditt guld i Stockholm, är t ex att skicka in guldet för värdering hos ett bolag som betalar portot för att skicka guldet till dem i ett försäkrat brev och sedan få värdet utbetalt till sitt konto.
En sådan tjänst erbjuder bl a Guldbrev där man enkelt kan beställa hem ett ”guldbrev”, man skickar sedan in sitt guld, får det värderat, och inom 24 timmar efter värderingen får du utbetalningen på ditt konto.

Är man inte nöjd med priset man erbjuds för guldet kan man få det hemskickat igen.

Mindre ”skräp” i hemmet, mer pengar på kontot.

(Foto: digitalmoneyworld)

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Previous post:

Next post: