Aktiehandel, pengar & investeringar.

Konferenser om aktier, e-handel och samhällsplanering 2013

Under det senaste året har jag haft allt för mycket att göra, 150% studier och 100% företag. Under våren 2013 har vi dock ett valfritt år och då ska jag dra ner på takten lite så att jag hinner med lite av företaget och mina aktieintressen.

Tanken är att bara studera till högst 100% och sedan ägna tid åt min e-handel och lära mig mer om aktier och aktiebolag (framför allt mitt eget aktiebolag),  samt kommer att försöka besöka flera konferenser gällande stadsbyggnad och samhällsplanering.

I nuvarande stund vet jag inte vilka konferenser gällande aktier och aktiebolag det finns under våren 2013, men hittar ni något så tipsa mig gärna.

När det kommer till e-handel missade jag precis emeet. En vän var på plats och var mycket nöjd. Nu vet jag inte om den går igen till våren, men om den gör det ska jag definitivt dit och lyssna och lära, samt knyta nya kontakter. Just nu står mitt företagande stilla på grund av studierna och jag tänkte se om det finns personer som är intresserade av att kanske bli delaktiga eller ta över den del av mitt företag som handlar om e-handel. Nytt blod behövs helt enkelt.

Posten brukar också har konferenser inom e-handel och förhoppningsvis dyker det upp något i Malmö som jag kan besöka.

Konferenser inom samhällsplanering har jag inte heller riktigt koll på, men jag vet att det anordnas i Malmö med jämna mellanrum vid Malmö Högskola. Samt har jag en vän som tipsade om en konferens kring juridiska frågor och regleringar som verkade intressant.

Konferenserna hoppas jag del leder till ny kunskap eller insikter, men en viktig del antar jag är att även knyta kontakter inom de olika kunskapsvärldarna.

2013 blir helt enkelt ett år av konferenser!

Meny