Aktiehandel, pengar & investeringar.

Inget spelande i år

Efter att ha följt min vän i spelandet värld i ett år och själv testat lite har jag nu kommit fram till att inte lägga ett öre på spel eller lottor det här året. Allt ska istället investeras i aktier. Aktier är helt enkelt ett "spel" jag förstår mer och får mer ut av. Ja, jag får nog mer njutning av att köpa en öl för pengarna istället.

Nu ska jag bara försöka övertyga resten av familjen som nu fastnat för keno. Tidigare var det någon form av hästar de spelade på, sedan Lotto (osäker på om det var någon särskild sorts lotto) och nu keno. Familj, släktingar och vänner lägger pengar i en pott som man sedan spelar bort. Sedan blir de superlyckliga när de får småvinster, fastän de totalt gått i förlust. Som tur är har de bara fastnat för spelet på TV och inte på nätet. Av någon anledning tycker jag att allt som Svenska Spel håller i känns mer seriöst och man vet att pengarna någon slänger i sjön går till något vettigare än de privata bolagens pengar. Antagligen är det enbart en vanesak och hade jag spelat mer på nätet hade jag väl vant mig.

 

Meny