Aktiehandel, pengar & investeringar.

Årsmöten i Stockholm

För något år sedan diskuterade man i P3 hur man kunde leva på att vara aktieägare och få gratis mat om man ägde aktier i ett bolag och gick på årsmöten. Idén var nog hälften på kul och hälften på allvar, men det finns ändå en viss relevans i den.  Jag har själv aldrig gått på en årsstämma eller andra möten. Dels för att jag inte haft tid, dels för att de inte hålls i mitt närområde så ofta.

Nu i september ska jag dock resa till Stockholm för att studera arkitektur. På samma gång tänkte jag delta på något årsmöte och konferenser i Stockholm. Så förhoppningsvis får man lite gratis mat och dricka. 😉 Annars är jag inte så mycket får konferenser, ofta är det en massa "experter" som pratar om hur man gör för att lyckas med något. Mycket kunniga personer teoretiskt, men med väldigt lite praktisk kunskap. Givetvis finns det dock bra konferenser, men min erfarenhet är att de flesta mässor och konferenser anordnas av vinstdrivande eventbolag som egentligen inte har mycket kunskap inom ämnet, utan lockar med några få kända dragplåster och sedan fyller man ut med vad som helst.

Jag får dock tillägga att det finns många konferenser som anordnas av, med och för eldsjälar inom olika ämnen som håller hög kvalité.

Meny