Aktietips: Höst 2011

by Uffe on 22 september, 2011

Nu har den det rasat ett tag på börsen och jag har gått igenom mitt innehav av svenska nordiska aktier för att se vilka bolag som jag tror kan vara bra att investera i. Detta är aktier som tidigare visat väldigt stark uppgång, men nu fallit tillbaka runt mitt inköpspris. Jag tror att dessa i framtiden först kommer att återhämta sig och sedan fortsätta öka med den kunskapen de fått med sig i bagaget efter  detta börsras.

Aktierna som jag tror är framtida vinnare är:
Corem Property Group Pref (CORE PREF)
Addtech AB ser. B (ADDT B)
AF Gruppen (AFG)
Fast. Balder pref (BALD PREF)
Elekta AB ser. B (EKTA B)
Eolus Vind AB ser. B (EOLU B)
Wallenstam AB ser. B (WALL B)

För att testa de svenska aktierna har jag även lagt upp en portfölj på Shareville där du kan följa mig om du är medlem (är du inte så säg till så skickar jag en inbjudan – har någon invite kvar):
Aktieportfölj 1 på Shareville

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Previous post:

Next post: